Hotel  Park  u  podnožju  Fruške  Gore

idealan  hotel  za  vaš  tim  bilding

 

 

Izuzetna lokacija, visoki kvalitet, pristupačne cene. Velike mogućnosti za razne indoor i outdoor aktivnosti. Za posete i izlete do obližnjiih atrakcija i prirodnih lepota... Za ručkove, večere i zabave u etno restoranima i vinarijama. Sve to po vrlo pristupačnim cenama.

HOTEL PARK JE ONE-STOP SHOPPING ZA VAŠ TEAM BUILDING. OBEZBEĐUJEMO I ORGANIZUJEMO SVE: SMEŠTAJ, OBROKE U HOTELU I U ETNO RESTORANIMA, INDOOR I OUTDOOR AKTIVNOSTI, POSETE I ZABAVE.

 

 

Hotel Park u podnožju Fruške Gore, svojim kvalitetom i izuzetnom lokacijom i brojnim indoor i outdoor aktivnostima, omogućava  nezaboravan doživljaj. Ako želite nešto drugačije – ali u okviru organičenog budžeta – hotel Park je vaš izbor. Pored zabave i adrenalina koje ćete iskusiti upoznaćete Frušku Goru, najlepši nacionalni park u ovom delu Evrope.

SAZNAJ VIŠE O OKOLINI HOTELA

 

 

TIM BILDING PAKETI VEĆ OD 49 €

Neka avantura počne!

 

Da vam olakšamo planiranje navodimo nekoliko mogućih Tim Bilding paketa. Po vašoj želji možete da dodate jos neku aktivnost ili da zamenite uključenu aktivnost sa nekom drugom. Ručak i večera su u hotelu osim ako je drugačije naznačeno. Doručak je uvek obilan švedski sto. Po dolasku u hotel uvek vas očekuje besplatno piće dobrodošlice.

 

TB1  2 dana/1 noć 49 €

WINE & BARBECUE TIME

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak ili Večera. Doručak. Kafe pauza. Vino i roštilj u vinariji.

 

TB2  2 dana/1 noć 69 €

ORIJENTIRING

Cena uključuje: Smeštaj.

Ručak. Večera.Doručak.

Borkovac - slobodne aktivnosti. Orijentiring.

TB3  2 dana/1 noć 79 €

DŽIP SAFARI

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak. Večera.

Doručak. Borkovac - slobodne aktivnosti u prirodi. Fruškogorski Džip Safari.

 

TB4  2 dana/1 noć 100 €

adrenalinski tim bilding

na fruškoj gori

Cena uključuje: Smeštaj. Večera.

Doručak. Ručak u prirodi. Alpinizam.

Lov na blago. Igre bez granica. Vodeni paket.

TB5  2 dana/1 noć 120 €

adrenalinski tim bilding

let's fly

Cena uključuje: Smeštaj. Ručak ili Večera. Doručak. Borkovac - slobodne aktivnosti u prirodi. Panoramsko razgledanje Fruške Gore. Škola letenja. Aero Tour. Streljaštvo i stoni tenis.

 

Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi. Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior i Lux sobama. Boravišna taksa i osiguranje 0,7 € po osobi u danu nije uključena u cenu i dodatno se naplaćuje. Svečane večere sa pićem i muzikom - je moguće organizovati u hotelu Park ili u jednom od etno restorana ili u jednoj od čuvenih Fruškogorskih vinarija. Muzika je popularni tamburaški orkestar ili bend. Hotel Park sve organizuje i obezbeđuje – vi samo uživate.

 

Pominjemo samo neke od kompanija koje su nedavno bile u hotelu Park: World Bank, Mercedes, Siemens, Toyota, Hemofarm, Roche, Planeta Sport, Telenor, Mercator, G3 Spirits,  Banca Intesa, Američka ambasada, Philip Morris, Euro Petrol, MOL, Nelt...

 

Utisci gostiju

 

 

"Hvala na svemu! Sve je bilo savršeno! Odlični domaćini! Hvala puno!"

Hemofarm A.D.

 

 

 

"Bilo nam je izuzetno lepo i prijatno na team buildingu, imate moju preporuku. Nadam se da će biti prilike za ponovni susret i druženje." 

Banka Intesa

 

 

 

"Wagen je ove godine organizovao potpuno drugačiji seminar. Sve je počelo okupljanjem u prestižnom hotelu Park u Rumi, a nastavilo se obilaskom poznatih vinarija u regionu. Degustacja u Mačkovom podrumu ostavila je svima sladak ukus. Nesvakidašnji izgled i potpuno drugačija prezentacija o vinima od drugih obezbedilo je vrlo pozitivnu atomosferu za dalje izazove. Mislim da bi se svi složili sa mnom da je put do Krčedinske ade i nazad bio prava avantura. Naši domaćini su se postarali da putovanje Dunavom bude prijatno uživanje sa puno istorijskih činjenica.  Drugi dan je bio rezervisan za seminar sa tehničkim trenerom Contitech brenda, paintball na Fruškoj gori i veselo veče uz tamburaše u Hotelu Park, Ruma. Tokom seminara učesnici su dobili šansu da čuju nove informacije, razmene iskustva i probleme sa kojima su se suočili u polju auto delova. Zatim su razvijali takmičarski duh na paintball-u da bi na kraju dana zakopali "ratne sekire" uz dobru klopu i veselu muziku" 

Wint - Wagen International d.o.o

 

 

 

 

 

 

 

 

Indoor Aktivnosti - u Zatvorenom Prostoru

 

Programi koji sadrže mnogo zanimljivih i zabavnih zadataka i igara kojima se razvija komunikativnost, strateško razmišljanje, timski rad i kreativne sposobnosti. Organizuju se u jednoj od sala hotela Park ili u Sportskoj Hali koja je odmah pored hotela. Veliki broj mogućnosti. Pominjemo samo neke.

 

Reklamožder - Svaka ekipa dobija zadatak da snimi reklamu za određeni proizvod. Ekipe osmišljavaju koncept reklame, dodeljuju uloge, biraju rekvizite i lokaciju i kreću u akciju. Snimaju reklamu mobilnim telefonima. Kasnije se organizuje Revija reklama koje su ekipe snimile, proglašava najbolja i dodeljuju simbolične nagrade.

 

Kvizologija - Kviz igra koja može da bude organizovana kao tematsko veče ili kao timska aktivnost. Uz raznovrsna pitanja (mozgalice, muzički zadaci, kreativni zadaci, duhovite igrice itd.) tim uživa u takmičarskoj atmosferi. Odlična zabava koja istovremeno poboljšava klimu i medjuljudske odnose unutar tima.

 

Gluvi telefoni - Članovi tima stoje u jednom redu. Koordinator ce prošaputati dugu poruku prvom članu tima. Bez pisanja ili snimanja poruke član tima ce prošaputati poruku sledećoj osobi. I tako do poslednje osobe. Poslednja osoba izgovara celu poruku. Tim koji najtačnije izgovori poruku sa početka pobedjuje.

 

Dvoranski sportovi - U velikoj dvorani Sportskog Centra, koji se nalazi odmah pored hotela Park, mogu se organizovati svi dvoranski sportovi - Mali fudbal,Košarka, Odbojka, Rukomet – kao i razne druge aktivnosti. Sportski Centar ima i kuglanu i teretanu.

Na slici je Velika Dvorana Sportskog Centra, koji se nalazi odmah do hotela Park.

 

Zumba Party - Zumba je vrsta fitnes plesa koji kombinuje brze i spore latino ritmove sa popularnom muzikom različitih žanrova. Kombinuje salsu, regeton, cumbiu, ali i tango, baćatu, "belly dancing", hip hop, lambadu, "rock & roll", tvist i druge plesove. Zajednički čas uz profesionalnog koreografa, učenje koraka i igranje. Odlična zabava za veće grupe.

 

 

 

outDOOR AKTIVNOSTI - u prirodi

 

Veliki izbor aktivnosti u prirodi koje će članovi vašeg tima dugo da pamte. Nenaporan, pun uživanja izlet u Borkovac ili adrenalinom nabijen Džip Safari. Ili nesto drugo, isto tako nezaboravno. Lokacije – Borkovac, Fruška Gora. Džoging i trim staza u Borkovcu.

* Zip Line i prepreke * Orijentiring u prirodi * Rock Climbing * Biciklima po Fruškoj Gori * Streličarstvo * Seoska Olimpijada * Džipovima po Fruškoj Gori *.

 

Džoging i trim staza - Izletište Borkovac, samo 2 km od hotela, je divna oaza prirode. Šuma, divno jezero, etno restorani i Olimpijski bazen. Kroz šumu su džoging staze i trim staza sa stanicama za rekreativnu razonodu i vežbanje. Pogledajte video ovde.

 

Rock climbing ( Penjanje uz stenu ) - Oprobajte se u penjanju uz veštacku stenu.

 

Streličarstvo - Robin Hudova veština – gadjanje meta iz daljine sa lukom i strelom.

 

Seoska Olimpijada - Potezanje konopca, bacanje potkovice, bacanje kamena s ramena, trka u džakovima

 

Paintball - Simulacija ratne igre prema različitim scenarijima sa korišćenjem šarenih kuglica kao municije

 

Archery Tag - Kombinacija tri sportske discipline. Za ovu igru se koristi specijalna oprema i zaštitne maske. Učesnici formiraju timove od po pet igrača. Igra počinje brojem strelica u centru obeleženog terena za igru. Na zvižduk, igrači se utrkuju da ih pokupe, a potom ih ispaljuju na protivničku ekipu. Igrač je eliminisan ako ga pogodi strelica. Ova igra je vrlo dinamična i garantuje dobru zabavu, a može da se realizuje i u zatvorenom prostoru i u prirodi.

 

Alpinizam - Penjanje na prirodnu stenu Orlovo bojište Fruška Gora - Na pomenutom lokalitetu Vam nudimo mogućnost da učesnici prođu obuka iz alpinizma, a potom poštujući sve protokole o bezbednosti, osete draž alpinizma i pravi ‘’andrenalinski naboj (penjane i spuštanje niz prirodnu stenu visine 20m). Sva oprema je sertifikovana, tj. koristi se u standardnoj obuci Alpinista.

 

PešačenjeStaza 4.2km - Start i cilj staze je na Popovici. Trasa kreće polu desno, ka jugu, blago uzbrdo, do platoa Vidikovac, gde se nalaze vikendice. Odmah po startu, nailazi se na prelepo jezero gde staza skreće u desno i nastavlja se širokim šumskim delom. U toku šetnje, dolazimo u podnožje napuštenog kamenoloma "Orlovo bojište". U tom delu, staza je dosta ravna i dolazimo do mesta gde se pruža prelep pogled na Frušku goru.U nastavku nailazimo na prelep šumski proplanak, nakon čega dolazimo i do samog cilja. Težina staze - blaga. Vreme trajanja šetnje je 1 sat i 30 min. Staza 10km - Start i cilj staze je na Popovici. Mogućnost da staza prođe pored jezera i nakon toga se ulazi u gust šumski deo. Staza ima dva jača uspona, ali je neverovatno lepa. Čas se ide širokim šumskim putem, čas uskim. U toku staze, prolazićemo pored srušenog vojnog objekta, koji je stradao za vreme NATO bombardovanja, kao i pored stare žičare koja je služila za izvlačenje kamena dok je radio kamenolo. Težina staze - umereno jačeg intenziteta. vreme potrebno da se savlada staza je oko 3 sata i 15 min. Napomena, vremena koja su data za savladavanje staza je ako se grupa kreće laganim tempom.

 

Fruškogorski Team Bonding ( Zajedničko spremanje hrane ) -Hrana je odličan način za povezivenje. Umesto uobičajenog zajedničkog ručka ili večere, uradite mešto malo drugačije tako što ćete nagoriti Vaš tim da svi rade zajedno odnosno da kuvaju hranu u kojoj će kasnije i uživati. Bez obzira na nivo isustva ili izgrađenih veština u kuvanju Team Bonding aktivnost je veoma zabavna i omogućava timu da radi zajedno, da se zabavlja i da uživa. Vaš tim će uživati i zabavljati se pa neće ni shvatiti da se međusobno povezuju. Mogući izbor jela: gulaš, paprikaš, pasulj, čorba, burgeri, roštilj.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Orijentiring u prirodi i igre bez granica

 

Orijentiring u prirodi - Zadatak takmičara je da, pomoću karte sa ucrtanim tačkama i sa kompasom, pronadje kontrolne tačke na terenu za što kraće vreme. Može biti kombinovano sa specijalnim zadacima, iznenadjenjima, preprekama itd.

 

 

Igrice bez granica - skup sportsko rekreativnih aktivnosti, čija je svrha stvaranje pozitivnog, pouzdanog i efikasnog tima i promovisanje prijateljskog takmičenja i timske kohezije. Pripremite se za smeh i zabavu, ali očekujte da će i u vama neizostavno proraditi takmičarski timski duh kada vidite kako vam sigurno odmiču susedne ekipe čiji su članovi "ludački" zagrizli na igru!

 

 

FRUŠKOGORSKI DŽIP SAFARI

 

Uzbuđenje i adrenalin na pretek. Bezbroj prilika za snimanje predivnih predela i atrakcija. Doživljaj koji se ne zaboravlja. Izlet džipovima po Fruškoj Gori predviđen je za grupe od 6 do 17 osoba u trajanju od 3 do 8h.

 

 

SAFARI 1

Polazak ispred hotela Park u Rumi, Obilazak Pavlovačkog jezera, Obilazak Vrdnika, Off road Vrdnik-Brankovac, pauza na vidikovcu Brankovac, off road Brankovac-Beočin, ručak Beli Čin restoran, povratak u hotel.

SAFARI 2

Polazak ispred hotela, obilazak Borkovačkog jezera, Vrdnik, off road Vrdnik-mala Remeta, poseta manastiru, ručak restoran Fruškogorska lugarnica, off road do Brankovca, Vidikovac, off road Brankovac-Vrdnik, povratak u hotel.

 

SAFARI 3

Start ispred hotela, vidikovac Brankovac, off road Brankovac-Rim, šetnja do Dumbovačkog vodopada, poseta domaćinstvu Gvozdenović u Čereviću, Vidikovac Medno brdo, ručak, obilazak pećine Beli majdan u Rakovcu, off road Rakovac-Zmajevac, povratak u hotel.

SAFARI 4

Start ispred hotela, Borkovačko jezero, Vrdnik, Brankovac, off road Brankovac-Beočin, poseta restoranu Seoska priča u Čereviću, ručak, jahanje konja u prirodi, off road Čerević-Andrevlje, povratak u hotel.

 

 

FRUŠKOGORSKI  VINSKI PUT

TRI VINARIJE I DEGUSTACIJA VINA UZ ZAKUSKU

 

Prošlo je više od 1700 godina od kada je rimski car Marko Aurelije Probus, rođen u Sirmiumu (današnja Sremska Mitrovica ) zasadio prvu vinovu lozu na padinama Fruške Gore u selu Neštin. Panonsko zemljište, pogotovo na južnoj, sunčanoj strani Fruške Gore, vekovno iskustvo u pravljenju vina i tradicionalne tajanstvene recepture učinili su da se žitelji Srema smatraju među najveštijim vinogradarima i vinarima. Danas Fruška Gora broji više od 60 porodičnih vinarija. Mi vam predlazemo obilazak tri najznačajnije vinarije na južnim padinama Fruške Gore – vinarije Deurić, Kovacević i Mačkov Podrum. Sve tri su blizu hotela Park što čini ovaj izuzetan dozivljaj prijatnim i nenapornim.

 

 

Kroz slikovite pejzaže stižemo u bajkovito seoce Mala Remeta gde započinjemo našu Fruškogorsku avanturu posetom porodičnoj vinariji Deurić. Organizovana na najsavremeniji način i okružena nepreglednim vinogradima i plantažama jabuka ova vinarija ostavlja jak utisak. Sa gornjeg sprata glavne zgrade puca pogled na jug preko Save sve do Mačve i planine Cer. Upoznaćete se sa istorijom kuće, poslušati uzbudljive vinske priče i saznati više o najpoznatijim etiketama ove impresivne vinarije.

 

Nastavljamo kroz pitome fruškogorske predele i stižemo do Iriga, na čijem ulazu je jedna od najpoznatijih vinarija u Srbiji – Vinarija Kovačević. Vinarija porodice koja se uzgajanjem vinove loze bavi duže od 100 godina. Danas iz ove vinarije dolaze neka od najkvalitetnijih i često nagrađivanih vina u Srbiji i u širem regionu. Saznaćete o istoriji i upoznaćete se sa najvažnijim  etiketama ove renomirane vinske kuće.

 

 

Nedaleko, takođe na ulazu u Irig, je naša sledeća poseta, Vinarija Mačkov Podrum.  Još jedna dugogodišnja porodična tradicija – jos od 1800-ih godina. Opustićemo se u autentičnom sremačkom ambijentu Mačkove vinske kuće. Od ljubaznih domaćina čućemo neke uzbudljive vinske priče. Ako imamo sreće upoznaćemo vlasnika vinarije, nadaleko poznatog gospodina Savu Jojića, jednog od svetskih poznavalaca vina. On voli da priča sa posetiocima i on će vam objasniti zašto je njihov moto Znati Piti – Znati živeti.  Ovde nas očekuje degustacija nekoliko njihovih vina uz hladnu zakusku.

 

U svakoj vinariji moguće je kupiti vino po cenama znatno nižim nego u radnji. 

 

 

ŠKOLA VINA U VINARIJI  

 

Trajanje 4 sata - Uključuje predavanja, degustaciju 6 vina i ručak

Hotel Park omogućava svojim gostima jedinstvenu kombinaciju uživanja i edukacije. Saznajte o vinima na mestu gde se vina proizvode. U  predivnom ambijentu fruškogorskih vinarija koje se nalaze na samo 15-ak minuta od hotela Park, na južnim padinama Fruške Gore, okruženi stotinama hektara plantaža jabuka i vinograda. Idealan doživljaj kako za individualne goste i za parove tako i za grupe a posebno za Tim Bildinge.

 

 

Školu Vina vodi sertifikovani Somelijer, koji je i direktor obuke i jedan od predavača u Udruženju Somelijera Vojvodine. Škola traje četiri sata i sastoji se od nekoliko segmenata. U prvom delu je predavanje uz prezentaciju i praktične vežbe i obuhvata teme kao što su istorija nastanka vina, sorte vinove loze, vinifikacija (proces pravljenja vina). Sledi obuka za pravilan servis vina i odabir čaša, uparivanje hrane i vina i senzorika, odnosno tehnike pravilne degustacije vina. U toku predavanja su degustacije 3 vrste vina. Zatim sledi obilazak proizvodnje i obilazak vinskog podruma i barik sale. Nakon toga je ručak i degustacija jos 3 vrste vina. Svaki polaznik dobija diplomu o uspešno završenoj školi vina. Učenje i uživanje na jednom mestu su pravi način da se prepustite čarima vina. Doživljaj koji ćete dugo da pamtite i o čemu ćete rado govoriti svojim prijateljima. ŽiveliBroj učesnika je ograničen - Rezervišite što ranije!

 

 

MOGUĆE  POSETE  I  IZLETI

 

POGLEDAJTE VIŠE O OKOLINI HOTELA PARK

 

 

 

Neke od renomiranih kompanija koje su poverile svoje Tim Bildinge Hotelu Park 

 

 

"...Kao i uvek osoblje hotela Park nudilo je uslugu najvišeg nivoa. Nama to najviše znači. Tako da uvek tražimo partnere koji rade i razmišljaju slično. I u zaposlenima hotela Park našli smo upravo to. Uvek nam pružaju gostoprimstvo najvišeg nivoa, zbog toga ćemo se i vraćati i ne samo to, preporučujemo ih i ostalim partnerima..." 

Toyota - Svetski lider u proizvodnji automobila

 

 

Knjiga utisaka