SPA & WELLNESS

Relaksirajte se • osvežite • podmladite

 

 

 

Hotel Park ima  moderan  Spa & Wellness centar vrhunskog kvaliteta. To je oaza mira i opuštanja za sve goste hotela i one koji hotel posete samo zbog SPA centra. Gostima su na raspolaganju: Odvojene ženske i muške svlačionice, sauna sa Chromo terapijom, parno kupatilo sa Aroma terapijom i hidromasažna jakuzzi kada. Tu je i lepo osvetljen i komforan Relax prostor za potpuno opuštanje. Posebna prednost Spa centra hotela Park je dnevna svetlost koja dolazi kroz velike prozore okrenute ka jugu što ceo ambijent čini izuzetno prijatnim.

 

 

Hotel Park ima  moderan  Spa & Wellness centar vrhunskog kvaliteta. To je oaza mira i opuštanja za sve goste hotela i one koji hotel posete samo zbog SPA centra. Gostima su na raspolaganju: Odvojene ženske i muške svlačionice, sauna sa Chromo terapijom, parno kupatilo sa Aroma terapijom i hidromasažna jakuzzi kada. Tu je i lepo osvetljen i komforan Relax prostor za potpuno opuštanje.  Posebna prednost Spa centra hotela Park je dnevna svetlost koja dolazi kroz velike prozore okrenute ka jugu što ceo ambijent čini izuzetno prijatnim.

 

 

 

Utonite u udobnost hotela Park i opustite se u Spa centru. Zaboravite na svakodnevni stres i tenzije. Vratite se svakodnevnom životu i poslu potpuno osveženi i podmlađeni, duhom i telom.

 

SAUNA sa chromo terapijom i digitalnom spoljnom kontrolom od 40 do 110 stepeni Celzijusa. Prednji zid je dizajniran prema najnovijim trendovima, od specijalnog transparentnog stakla sa staklenim vratima što daje osećaj otvorenosti i komfora. Unutrašnjost je izrađena od najkvalitetnijeg kanadskog kedra A klase bez čvorova. Sedalni i leđni deo klupa je od afričkog abašija A klase bez čvorova. Klupe su raspoređene u dva nivoa tako da je komfor korisnika obezbeđen.

 

PARNO KUPATILO sa Aroma terapijom i transparentnim staklenim vratima, sa zasvođenim staklenim zvezdanim nebom i fiberoptičkom rasvetom ispod i iznad klupa, sa mogućnošću menjanja boja osvetljenja kako bi se postigao odgovarajući ambijent.

 

HIDROMASAŽNA JAKUZZI KADA sa 38 mlaznica, predviđena za 5 osoba, sa multi kolor led rasvetom, specijalnim ozonom sa injektorom i UV sterilizatorom. Kada je obložena drvetom najkvalitetnijeg kanadskog kedra A klase bez čvorova. Ozon tretman obezbeđuje da je voda u kadi uvek perfektno čista i spremna za sledeće korisnike. Uz sve obezbeđene uslove opuštanje i odmor su zagarantovani.

 

AROMA TERAPIJA je jedan od najefikasnijih načina za borbu protiv stresa. Aromaterapija se takođe veoma dobro pokazala u problemima kao što su digestivni poremećaji, glavobolje, kožne bolesti, razni bolovi, insomnija kao i kod nekih srčanih oboljenja.

 

MASAŽA – ako želite masažu, zakažite unapred preko recepcije hotela. Izaberite jedan od tretmana koji vam odgovara.

 

 

 

Utisci gostiju

 

"Spa Centar je izvrstan. Supruga i ja smo maksimalno uživali  u parnom kupatilu i hidromasažnoj kadi u opuštajućoj atmosferi . Fantastičan doživljaj ".

Dejan Novaković, Beograd

 

 

"Kad god mi se ukaže prilika koristim usluge SPA & Wellness Centra hotela Park. Atmosfera koja relaksira, uredan i uvek čist prostor, ljubazno osobolje samo su neki od razloga zbog kojih vas uvek preporučujem prijateljima".

Ivana Vasiljev, Sremska Mitrovica