/ Fruškogorsko Leto

Fruškogorsko Leto

FRUŠKOGORSKO LETO

6 DANA / 5 NOĆI SAMO 59 €

 

Nezaboravni dani u podnožju Fruške Gore po super cenI

 

Cena uključuje:

 

  • Smeštaj u hotelu Park
    Bogat doručak (švedski sto) svakog dana
    Večera svakog dana
    Korisćenje SPA centra
    Besplatan Wi-Fi i parking
  • Besplatan parking
fruskogorsko prolece

 

 

Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Prošetajte Fruškogorskim stazama zdravlja. Probajte čuvena Fruškogorska vina. Doživite izuzetan ambijent srednjevekovnih manastira. Razgalite se uz veselu muziku tamburaša. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.

 

Dolazak u hotel u dan po vašem izboru. Boravak od 5 noći mora da uključi jedan vikend. Besplatan  ograđeni parking hotela Park u zavisnosti od slobodnih mesta. Cena 59€ je uz vaučer od 5.000 dinara koji se dobija od ministarstva za turizam. Cena bez vaučera je 99€. Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi. Doplaćuje se za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior ili Lux sobi. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina plaćaju 50% od cene za odrasle. Boravišna taksa i osiguranje od 1.95€ po osobi po danu se dodatno plaćaju.

 

udobnost i kvalitetan smeštaj

 

dva restorana

 

 

SPA & wELLNESS CENTAR

 

OKOLINA HOTELA

 

 

Moguće aktivnosti, posete i izleti. Borkovac, predivna oaza prirode sa šumom i jezerom i olimpijskim bazenom koji je otvoren za publiku, je udaljen samo par kilometara od hotela. Nešto dalje je Pavlovačko jezero na čijim obalama su kuće mnogih uspešnih ljudi, među njima i kuća Novaka Đokovića. Nedaleko je i Bešenovačko jezero sa kristalno bistrom plavom bojom, idealno za kupanje i sunčanje. Prošetajte jednom od mnogih Fruškogorskih staza zdravlja i napunite pluća najlepšim vazduhom koji ste ikad udisali. Posetite bar jednu od čuvenih Fruškogorskih vinarija - tri najpoznatije Fruškogorske vinarije su vrlo blizu hotela Park.

Jedna od opcija je Škola Vina u vinariji, poseban doživljaj koji se pamti. U okolini su mnogi etno restorani. Blizu hotela su i srpski srednjevekovni Manastiri - najbliži su Staro Hopovo, Novo Hopovo i Krušedol. I sam šarmantan gradić Ruma ima mnoge znamenitosti - od vrlo zanimljivog lokalnog muzeja do stare crkve čiji je ikonostas naslikao Uroš Predić. Nadaleko poznati Rumski vašar, koji se održava jednom mesečno, ima tradiciju od skoro 300 godina.

 

 

Hotel Park, kategorije 4*, se nalazi u šarmantnom gradiću Ruma u podnožju Fruške Gore. Samo 30 minuta od Beogradskog aeroderoma, 30 minuta od Novog Sada. U neposrednoj blizini hotela Park su čuveni Fruškogorski Srednjevekovni Manastiri, po kojima je Fruška Gora dobila naziv – “Srpska Sveta Gora”, i čuvene Fruškogorske Vinarije. Samo par km od hotela je oaza prirode Borkovac sa šumom, trim i džoging stazama, bajkovitim jezerom, etno restoranima i olimpijskim bazenom koji je otvoren za publiku. Detaljnije Okolina hotela Park i moguće posete i izleti OVDE.

 

 

ŠKOLA  VINA  U  VINARIJI ( opciono )

 

 

Trajanje 4 sata - Uključuje predavanja, degustaciju 6 etiketa  (6 vrsta vina) i ručak. Hotel Park omogućuje svojim gostima jedinstvenu kombinaciju uživanja i edukacije. Saznajte o vinima na mestu gde se vina proizvode. U  predivnom ambijentu fruškogorskih vinarija koja se nalazi na samo 15-ak minuta od hotela Park, na južnim padinama Fruške Gore, okružena stotinama hektara plantaža jabuka i vinograda. Idealan doživljaj kako za individualne goste i za parove tako i za grupe a posebno za Tim Bildinge.

 

 

Školu Vina vodi sertifikovani Somelijer. Škola traje četiri sata i sastoji se od nekoliko segmenata. U prvom delu je predavanje uz prezentaciju i praktične vežbe i obuhvata teme kao što su istorija nastanka vina, sorte vinove loze, vinifikacija (proces pravljenja vina). Sledi obuka za pravilan servis vina i odabir čaša, uparivanje hrane i vina i senzorika, odnosno tehnike pravilne degustacije vina. U toku predavanja su degustacije 3 etikete (3 vrste vina). Zatim sledi obilazak proizvodnje i obilazak vinskog podruma i barik sale. Nakon toga je ručak i degustacija još 3 etikete (3 vrste vina). Svaki polaznik dobija diplomu o uspešno završenoj školi vina. Učenje i uživanje na jednom mestu su pravi način da se prepustite čarima vina. Doživljaj koji ćete dugo da pamtite i o čemu ćete rado govoriti svojim prijateljima.

Živeli!   Broj učesnika je ograničen - Rezervišite što ranije!

 

 

 

 

Utisci gostiju

 

"...Ukoliko tragate za idealnim odmorom za vašu porodicu ovo je pravi izbor..."

Višnja i Aleksandar Petrović , Beograd