/ Fruškogorski Vikend

Fruškogorski Vikend

 

Nezaboravni vikend u podnožju Fruške Gore po super ceni


Zagrlite Vašu voljenu osobu i prepustite se čarima Srema i južne padine Fruške gore koja je obrasla listopadnom šumom hrasta, bukve i lipe u nijansama zlata i bakra. Sa vrha puca pogled ka pašnjacima, plodnoj zemlji, voćnjacima i naravno nepreglednim vinogradima koji daju posebnu draž ovoj vojvođanskoj lepotici.

Cena uključuje

 

Smeštaj u hotelu Park
Bogat doručak (švedski sto) svakog dana
Ručak svakog dana
Korisćenje SPA centra
Besplatan Wi-Fi i Parking

 

Nežni zagrljaji vetra, miris jeseni, pregršt boja, opiće sva vaša čula. Ako vas očarava jesen, obožavaćete je na ovoj planini. Uputite se prelepim stazama zdravlja koje vas čežnjivo zovu u obilazak, udišite čist vazduh i slušajte melodične cvrkute. Pauzu napravite u nekoj obližnoj vinariji, degustirajući fruškogorska vina i domaće delikatese i raznovrsne sireve sa ovog podneblja.

Dozvolite da vas ova jesen očara svim svojim mirisima, svežinom koja najavljuje hladnije dane i zagrljajem Fruške gore koji greje dušu. Za dobar smeštaj, zna se - Hotel Park Ruma je tu. Velika topla srca hotelskog osoblja ugostiće vas i učiniti da se osećate kao kod kuće.

 

   

Dolazak u hotel u petak ili subotu. Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi. Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior ili Lux sobi. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina plaćaju 50% od cene za odrasle. Boravišna taksa i osiguranje od 0,7€ po osobi po danu se dodatno plaćaju. Besplatan ograđeni parking hotela Park u zavisnosti od slobodnih mesta.

 

 

naš savet za jesenje aktivnosti

 

Borkovac, oaza prirode sa šumom i jezerom, udaljena samo par km od hotela, je predivna u svako doba godine. Nešto dalje je Pavlovačko jezero na čijim obalama su kuće mnogih uspešnih ljudi, medju njima i kuća Novaka Đokovića. Nedaleko je i Bešenovačko jezero sa kristalno bistrom plavom vodom. Prošetajte jednom od mnogih Fruškogorskih staza zdravlja i napunite pluća najlepšim vazduhom koji ste ikad udisali. Posetite jednu od čuvenih Fruškogorskih vinarija; preporučujemo Vinariju Mačkov Podrum i Vinariju Deurić. Jedna od opcija je Škola Vina u vinariji, poseban doživljaj koji se pamti. U okolini su mnogi etno restorani. Blizu su i srpski srednjevekovni Manastiri – najblizi su Staro Hopovo, Novo Hopovo i Krusedol.

 

BORKOVAC - ŠUMA I JEZERO

 

 

Na samo 2 km od hotela Park (20-ak minuta prijatnog hoda) nalazi se oaza prirode - izletište Borkovac sa šumom i jezerom.  Kroz šumu vas vode pešačke i trim staze.  Kroz samu gustu šumu protiče i jedan od tri  potoka na kojima leži Ruma. Tu su i etno restorani i nedavno otvoren olimpijski bazen. Prelepo jezero, obima 5 km, se hrani svežim vodama sa padina Fruške Gore. Velike mogućnosti za odmor i rekreaciju. 

 

 

 

FRUŠKOGORSKA STAZA ZDRAVLJA

 

Rekreativno pešačenje stazama zdravlja. Posete lokacijama koje su nedostupne vozilima. Branje lekovitog bilja – zova, divlje kupine, hajdučka trava, sremus (“ubica otrova”), lavanda itd.

 

Mogućnost okrepljenja u manastiru. Izloženost lekovitoj ruži vetrova i blagotvornoj mirisnoj terapiji lipovih šuma. Blizu hotela Park je jedna od najlepših staza zdravlja – od Manastira Novo Hopovo do Manastira Staro Hopovo u dužini od oko 2 km. Na tom potezu Fruška Gora je prelepa – imali smo komentare “…Lepše od Toskane…”.

 

Posle takve osvežavajuće i podmlađujuće rekreacije ručak u Etno restoranu ili degustacija vina sa zakuskom zaista prijaju.

 

 

 

 ,, Idelan način da se restartujete i napunite baterije. Ne znamo da li nam je više prijala uzbudljiva šetnja fruškogorskim stazama ili prizori koje šetnja pruža. Definitivno topla preporuka svakome,, !

Aleksandra i Dejan , Beograd

 

 

Manastir Novo Hopovo

Manastir Staro Hopovo

 

 

 

 

Utisci gostiju

 

"...Nakon provedenog Vikenda sa korišćenjem SPA odlazimo iz hotela zadovoljne i relaksirane. Osoblje je zaista ljubazno i profesionalno, sobe čiste i udobne. Sve u svemu jako lepo..."

M. Simović Beograd

 

"...Divan predah od Beogradske buke... doći ćemo ponovo..."

Porodica Topalović