/ Fruškogorska Nova Godina

Fruškogorska Nova Godina

FRUŠKOGORSKA NOVA GODINA

3 DANA / 2 NOćI 169 €  •  4 DANA / 3 NOĆI 199 €

 

 

Nezaboravan Novogodišnji doživljaj po super ceni. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Proslavite Novogodišnje veče u elegantnom ambijentu uz veseli muzički program. Doživite Fruškogorsko Veče uz tamburaški orkestar koji će vas oduševiti. Posetite najpoznatije Fruškogorske Vinarije i čuvene Srednjevekovne Manastire. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park.

Vratićete se osveženi i podmlađeni.

 

 

CENA UKLJUČUJE

 


Smeštaj  u hotelu Park
Doručak i večera svakog dana
Gala Novogodišnje Veče
Šampanj brunch 1. Januara
Fruškogorsko Veče 1. januara
Fruškogorske Vinarije i degustacija
Fruškogorski Manastiri

 

 

 

 

 

POSETIĆETE dve ČUVENE VINARIJE – DEURIć I MAČKOV PODRUM

 

Obe vinarije su blizu hotela Park što čini ovaj izuzetan doživljaj prijatnim i nenapornim. Poseta je predviđena za 31.12. pre podne. Kroz slikoviti Panonski pejzaš stižemo u seoce Mala Remeta i vinariju Deurić. Okružena nepreglednim vinogradima i plantažama jabuka i moderno opremljena ova porodična vinarija ostavlja jak utisak.  Saznaćete o istoriji i upoznaćete najvažnije etikete ove renomirane vinske kuće.
Nedaleko, takođe na ulazu u Irig, je sledeća poseta -  vinarija Mačkov Podrum. Još jedna dugogodišnja porodična tradicija – jos od 1800-ih godina. Opustićemo se u autentičnom ambijentu Mačkove vinske kuće. Od ljubaznih domaćina čućemo neke uzbudljive vinske priče.

 

 

SKOLA VINA U VINARIJI ( OPCIONO )

 

Dodatna opcija kako bi upotpunili  vaš nezaboravni doživljaj je Škola Vina u Fruškogorskoj vinariji koja je predviđena za 30.12. . Trajanje 4 sata - Uključuje predavanja, degustaciju 6 etiketa  (6 vrsta vina) i ručak. Hotel Park omogućuje svojim gostima jedinstvenu kombinaciju uživanja i edukacije. Saznajte o vinima na mestu gde se vina proizvode. U  predivnom ambijentu fruškogorskih vinarija koja se nalazi na samo 15-ak minuta od hotela Park, na južnim padinama Fruške Gore, okružena stotinama hektara plantaža jabuka i vinograda. Idealan doživljaj kako za individualne goste i za parove tako i za grupe.

DETALJNIJE

 

 

 

JEDAN OD DOŽIVLJAJA KOJI ĆE TE DUGO PAMTITI JE POSETA FRUŠKOGORSKIM MANASTIRIMA

 

Fruška Gora je poznata po svojim srednjevekovnim manastirima - ima ih ukupno 17. Mnogi je zbog toga nazivaju "Srpska Sveta Gora". Vi ćete posetiti dva najznačajnija i najzanimljivija manastira - Manastir Krušedol i Manastir Hopovo. Poseta je predvidjena za 01.januar popodne. Upoznajte najznačajniji od 17 Fruškogorskih manastira – Krušedol, zadužbinu poslednje srpske despotske porodice Branković. U miru i tišini Fruškogorskih šuma, dugo već stoluju manastir Staro Hopovo i manastir Novo Hopovo,  vekovima čuvajuci mošti Teodora Tirona, dela Dositeja Obradovića i bogatu kulturno-istorijsku riznicu. Dozivecete poseban ambijent ovih starih Manastiri i cuti o njihovoj bogatoj istoriji.
Sa snaznim utiscima vraticete se u hotel Park. Vreme za odmor i eventualno opustanje u modenom SPA centru i bicete spremni za jos jedno nezaboravno vece. Fruskogorsko Vece uz veselu muziku tamburasa i uz bogat izbor hrane i pica.

 

 

 

 

 

Dolazak u hotel 30.dec. za program od 3 noci, 31.dec. za program od 2 noći. Odlazak 2. Januara. Doručak (švedski sto) i večera svakog dana. Novogodišnje Veče i Fruškogorsko Veče uključuju veliki izbor hrane i neograničeno domaće bezalkoholno i alkoholno piće.  Šampanjac u ponoć  31.12. Šampanj brunch (branc) 1. januara. Novogodišnji muzički program sve tri večeri 30.dec, 31.dec. i 1.jan. Besplatan WiFi internet i parking.

 

Cena je po osobi u dvokrevetnoj Standardnoj sobi. Doplata za bolje sobe/upgrade, po osobi po noći: Superior soba 10 €, Lux soba 20 €, Junior Apartman 50€.  Doplata za jednu osobu u sobi, po osobi po noći: Standardna soba 20€  Superiorna soba 30 €. Lux soba 40 €, Jr. Apartman 50 €. Treća i četvrta osoba u sobi plaća cenu za standardnu sobu (169 € ili 199 €) a smeštaj je u sobama više kategorije. Deca do 5 godina gratis. Deca od 5 do 10 godina plaćaju 50% od cene za odrasle.

 

 

 

... Najlepše provedena Nova 2018 godina ikada... jedva čekamo sledeću ..."

M. Jurišić, Beograd

 

"... Ušli smo zajedno u 2018. godinu sa vedrim i prelepim raspoloženjem za koje je veoma zadužena divno osmišljena tura obilazaka fruškogorskih vinarija i manastira ..."

Porodica Bulatović, Banja Luka

 

"... Zaista nezaboravan doček ..."

Nenad D., Beograd

 

... Drago nam je bilo upoznati prelepi deo Fruške gore ..."

Porodica Milanov, Skopje