/ CONFERENCE

CONFERENCE

CONFERENCE

2 dana / 1 noć samo 30€

 

Hotel Park poseduje tri moderne konferencijske sale i salu za sastanke koje pružaju veliki broj opcija i fleksibilnost u organizovanju događaja. Naše sale omogućavaju organizovanje događaja za više grupa/kompanija ili podelu grupe u više radionica istovremeno.

Moderan ambijent i najviši nivo funkcionalnosti - to je ono što karakteriše naše tri konferencijske sale i salu za sastanke koje su na raspolaganju za sve potrebe organizacija seminara, konferencija, treninga, edukacija i drugih vrsta događaja.

Sve sale su klimatizovane i poseduju Wi-Fi internet konekciju, projektor, govornicu, projekciono platno, ozvučenje, mikrofon i flip chart.

 

Pogledajte sve naše konferencijske sale

 

 

 

COVID-19 SAFE

Hotel Park kao član udruženja Hores ispunjava sve potrebne uslove i sprovodi neophodne COVID mere kako bi se gosti osećali sigurno. Dezinfekcija svih prostorija u hotelu se vrši svakodnevno u skladu sa propisanim merama. Dezinfekciona sredstva su dostupna svima u svakom delu hotela.

 

 

 

Cena je po osobi za smeštaj u dvokrevetnoj Standard sobi. Doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi i za smeštaj u Superior i Lux sobama. Boravišna taksa i osiguranje 0,7€ po osobi u danu nije uključena u cenu i dodatno se naplaćuje. Dodatni obrok u hotelu Park 10€ po osobi. Dodatna noć na bazi polupansiona 24€ po osobi. Cena ja za grupe od najmanje 20 osoba. Za manje grupe cene može biti veća.

 

Sve informacije možete dobiti na:

 

info@hotelpark.rs

+381 (22) 470 930

Rezervišite na vreme!