Specijalne ponude

Fruškogorska Vinska Tura

Nezaboravan doživljaj za ljubitelje vina i za ljubitelje prirode. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore, najlepšeg Nacionalnog Parka Srbije. Posetite najpoznatije Fruškogorske vinarije. Probajte čuvena Fruškogorska vina na mestu gde nastaju, sto je poseban doživljaj. Doživite izuzetan ambijent srednjovekovnih manastira Fruške Gore koju zbog njenih 17 manastira nazivaju “Srpska Sveta Gora"...

Saznajte više
Fruškogorski Vikend
Pobegnite, odmorite se, osvežite i podmladite se.
Pobegnite od svakodnevnih stresova. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Probajte čuvena Fruškogorska vina. Doživite izuzetan ambijent srednjovekovnih manastira ,,Srpske Svete Gore”. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru hotela. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.
Saznajte više
Fruškogorski Team Building
Nezaboravan doživljaj za vaš tim po super ceni. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške gore. Očekuje vas jedna aktivnost u dvorani (kuglanje, odbojka, zabavne timske igre i sl.) i jedna aktivnost u prirodi (Borkovac ili Fruška Gora). Uživaćete u večeri u divnom ambijentu Fruškogorske vinarije. Opustite se u modernom SPA Centru.
Vaš tim će se vratiti osvežen i inspirisan.
Saznajte više
SPA za dvoje
Pobegnite od svakodnevnih stresova. Osetite dah prirode u podnožju prelepe  Fruške Gore. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru hotela. Vratićete se odmoreni, osveženi i podmlađeni.
Saznajte više
Fruškogorska Nova Godina
Nezaboravan Novogodišnji doživljaj po super ceni. Osetite dah prirode u podnožju prelepe Fruške Gore. Proslavite Novogodišnje veče u elegantnom ambijentu uz veseli muzički program. Doživite Fruškogorsko Veče uz tamburaški orkestar koji će vas oduševiti. Posetite najpoznatije Fruškogorske Vinarije i čuvene Srednjevekovne Manastire. Utonite u udobnost luksuznog hotela Park. Opustite se u modernom SPA centru.
Saznajte više
Škola vina u vinariji

Trajanje 4 sata - Uključuje predavanja, degustaciju 6 etiketa  (6 vrsta vina) i ručak. 

Hotel Park omogućuje svojim gostima jedinstvenu kombinaciju uživanja i edukacije. Saznajte o vinima na mestu gde se vina proizvode. U  predivnom ambijentu fruškogorskih vinarija koja se nalazi na samo 15-ak minuta od hotela Park, na južnim padinama Fruške Gore, okružena stotinama hektara plantaža jabuka i vinograda. Idealan doživljaj kako za individualne goste i za parove tako i za grupe a posebno za Tim Bildinge.

Saznajte više